Om Gobo

Om Gobo

 

Mer än 40 år i ljusets tjänst

Gobo har levererat avancerad ljusutrustning för scen, event, arkitektur och utställningar i mer än 40 år.

Vi erbjuder både fristående produkter och helhetslösningar. Och vi är här för att hitta den bästa lösningen för dig - oavsett om du är ljusdesigner, utställningsarkitekt eller något annat.

Vi är stolta över att representera några av de starkaste varumärken på marknaden för belysningsutrustning och nätverkslösningar. Bland dem finns Robert Juliat, MA Lighting, Prolights, zactrack, Luminex och Ljusdesign.

Våra varumärken är europeiska, utom ett som är amerikanskt. De utvecklas, designas och - i flera fall - tillverkas i sina hemländer och säljs över hela världen.

De flesta av våra varumärken har vi arbetat med i många år, till exempel MA Lighting, som vi har arbetat med i 40 år. Vi känner till våra produkter in i minsta detalj och har långvariga arbetsrelationer med tillverkarna. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder speciallösningar. Lösningar som vi utvecklar i nära samarbete med dig.

Vi stödjer din berättelse med ljus

Förmågan att berätta historier - det är ljusets kraft. Och denna kraft slutar aldrig att fascinera oss.

Hos Gobo har vi alla en bakgrund som ljusdesigners och tekniker inom teater- och eventbranschen. Därför vet vi hur man berättar historier med ljus. Hur ljuset kan skapa en illusion som drar publiken in i den stämning du vill få dem i och placerar dem i den miljö du vill att de ska befinna sig i. Ljuset är grunden för berättelsen - oavsett om det är på teatern eller i en utställning. På samma sätt kan vi stödja din berättelse och vision - oavsett om du är ljusdesigner eller utställningsarkitekt. Det är det, vi är specialiserade på.

Under de senaste åren har vi sett en ökande efterfrågan på vår specialistkompetens när det gäller att måla med ljus för arkitektur- och utställningsbelysning.

Våra kunder är stora och små museer och andra utställningslokaler i Danmark och utomlands: Moesgaard-museet (DK), Gamla stan museet (DK), Naturhistoriska museet (DK), Naturkraft, Holstebro Museum (DK), Museum Östjylland (DK), Strandingsmuseum St. George (DK), Det kungliga biblioteket (DK), Västmanlands Läns Museum (SE), Sörmlands Museum (SE) med flera.

Uppgifterna sträcker sig från displaybelysning till komplett utställningsbelysning och belysning av byggnader inomhus och utomhus samt nätverks- och styrlösningar för detta.

Vi går hela vägen för att hitta den optimala lösningen för dig

Oavsett om du behöver belysning för utställningar, teater, evenemang eller arkitektonisk belysning är målet detsamma för oss: Att hitta den optimala lösningen för dig. Det innebär att vi gärna skickar dig till våra konkurrenter eller erbjuder en billigare lösning än den du begär - om vi anser att du är bättre betjänad av en annan lösning.

Och vi är perfektionister - vi fortsätter tills resultatet är perfekt.

Öppettider


Måndag – torsdag 9:00 – 16:00
Fredag 9:00 – 15:30

 

CVR-nr. 15109580
Reg. nr. 7120
Kontonr. 2006541
IBAN DK5271200002006541
SWIFT-kode SYBKDK22

Newsletter