StageSmarts

StageSmarts

 

StageSmarts utvecklas och produceras i Sverige.

Det svenska varumärket har levererat intelligent kraftdistribution för belysning, ljud- och videosystem till underhållningsindustrin sedan 2015.

StageSmarts är det enda företaget på marknaden som har utvecklat ett system med mätning på alla utgångar, så att du kan läsa av förbrukningen för varje kanal i realtid med hjälp av en webbläsare

StageSmarts har också utvecklat ett system som skyddar utrustningen mot överspänning bättre än andra system. Systemet kopplar bort enheten från huvudförsörjningen på ett ögonblick om spänningarna når kritiska värden.

StageSmarts har utvecklat en hydraulisk-magnetisk brytare som optimerar användningen av strömfördelningen. När utrustningen slås på skapar det en peak i strömförbrukningen som systemet kan hantera utan att säkringarna löser ut.

Den hydraulisk-magnetiska konstruktionen kan hantera strömmar och toppar mycket bättre än den termomagnetiska konstruktionen, eftersom den dämpande vätskan "jämnar ut" dessa toppar och det inte finns någon termisk uppbyggnad som gör att brytaren tröttnar ut med tiden.

Kontakta vår specialist på StageSmarts om du vill veta mer

 

Calle Brattberg

Försäljning och support - Sverige

Mobil +4670-575 60 38
brattberg@gobo.se

Besøg StageSmarts' website

 

Bliv klogere på virksomheden StageSmarts HER.