Prolights

Prolights

 

Prolights utvecklas och designas i Italien. Varumärket, som i 30 år har erbjudit kvalitetsprodukter till en rimlig budget, har lyft sig markant under de senaste fem åren. När Prolights brukade konkurrera med diskovärlden, är dom nu i hasorna på välrenommerade tillverkare.

Prolights produkter säljs över hela världen för film, teater, evenemang, utställningar och arkitektur.

Under pandemin har företaget varit skickligt på att lyssna på marknaden och snabbt ändrat fokus från turnéer till film och TV. De har vunnit priset för bästa prestation bland tusentals italienska företag för sin hantering av företaget under pandemin. Priset delades ut av det italienska universitetet SDA Bocconi.

Prolights är känt för att ta ett stort socialt ansvar och för att ligga i framkant när det gäller utvecklingen av belysningsindustrin. De har skapat en innovativ miljö för blivande ljusdesigners där de kan utveckla nya talanger, och utbildning och utveckling av anställda är en av Prolights främsta prioriteringar.

Företaget är känt för att värna om sina anställda och skapa en familjekänsla bland dem. De har till exempel skapat en trädgård där de anställda kan odla grönsaker och hålla djur.

Kontakta vår specialist på Prolights om du vill veta mer

 

Calle Brattberg

Försäljning och support - Sverige

 

Mobil +4670-575 60 38
brattberg@gobo.se

 

Besøg Prolights' website


Bliv klogere på virksomheden Prolights HER.