Case Icehockey Arena Sweden

Prolights slår pucken i mål

Vi samarbetade med det svenska eventföretaget FC Production för att hitta rätt ljusutrustning till Husqvarna Garden, ishockeyarenan i Jönköping. Det slutade med en total Prolights-lösning som FC Production var mycket nöjd med:

"Både vi och HV71 var mycket nöjda med resultatet och utrustningens prestanda, och vi ser fram emot ett nytt samarbete med Gobo och Prolights!", säger Christoffer Carpvik, grundare av FC Productions.

Husqvarna Garden, ishockeyarenan i Jönköping, där klubben HV71 spelar sina hemmamatcher, har fått ny belysningsutrustning. Allt levererat av Prolights.

Totalt 28 SunBlast 3000FC-enheter, en kraftfull IPklassad LED Strobe och blinder och 8 Ra 3000Profile LED-moving heads med en imponerande LED-källa på 1 000 W. Allt för att skapa färgstarka, jämna färger och dynamiska effekter längs arenan.

Dessutom monterades 16 SunBar 2000FC, 12 Stark Blade8 rörliga LED-blad med zoom och obegränsad rotation och 13 SunBlast 3000FC på fyra dollies som rullades in på isen för spelarnas entréshow, förprogrammerade med LTC Tidskod. SunBars och SunBlasts är utrustade med ArtNet för pixelmappning och spelar upp videoinnehåll från Hippotizer-medieservrar. Dessutom installerades 3 EclPanel TWC Jr och 4 EclMiniFresnel FC i intervjuzonen.

"den mest lämpliga belysningsutrustningen för projektet"

Det svenska eventföretaget FC Production ansvarade för installation och driftsättning, och grundaren Christoffer Carpvik är mycket nöjd:

"När vi letade efter lösningar för det här projektet upptäckte vi att Prolights produkter var mycket mångsidiga och att deras katalog var mycket bred. Vi samarbetade med Gobo - Prolights distributör i Sverige - för att välja den mest lämpliga belysningsutrustningen för projektet."

På frågan om egenskaperna hos Prolights produkter säger han:

"Vi behövde ett mycket starkt rörligt ljus för att projicera gobos med sponsorlogotyper i en fullt upplyst arena. Vi gillade Prolights breda utbud av effektiva och robust byggda armaturer med stor effekt och fantastiska färger, så vi beslutade att göra hela installationen med enbart deras armaturer och det blev fantastiskt! Vi blev särskilt imponerade av hur jämn ljusfördelningen är och hur mättade färgerna är på så stora avstånd. Både vi och HV71 var mycket nöjda med resultaten och utrustningens prestanda, och vi ser fram emot att arbeta med Gobo och Prolights igen!"